Over ons

‘Duurzaam ondernemen. Praktische voorbeelden voor en door ondernemers’ wordt georganiseerd door Fledlight, Grant Thornton en Businesskavels Zevender. Wij krijgen ondersteuning van Welkom op het Werk (de plaats van handeling van het symposium) en Tekstpaleis (voor alle teksten).

Fledlight

Fledlight  ontwikkelt en produceert hoogwaardige LED-armaturen. Deze LED-armaturen zijn geschikt voor werkplaatsen en magazijnen, en ook voor openbare ruimtes, zoals zorginstellingen, kantoren, scholen, liften. Duurzaam ondernemen en besparen op energie staan voor ons centraal. Fledlight ontwerpt en produceert de LED-armaturen helemaal in eigen huis.

Fledlight is een spin-off van Vantage Systems Engineering (VSE bv). VSE ontwikkelt innovatieve oplossingen voor alle besturingen in de industriële automatisering. Het is gespecialiseerd in motion controll en servo techniek. Kernwoorden zijn: denken vanuit de klant, functioneel ontwerpen, consultancy, hygienic design.

Grant Thornton

Grant Thornton  is een onafhankelijke en landelijk opererende accountants- en adviesorganisatie, accountancy, belastingen en advies. Het biedt een breed pakket aan financiële, fiscale en specialistische adviesdiensten. Grant Thornton heeft vestigingen in ruim 100 landen en richt zich op nationale en multinationale bedrijven.

Businesskavels Zevender

Businesskavels Zevender is een nieuw bedrijventerrein aan de noordrand van Schoonhoven. Het is 15 hectare groot en biedt ondernemers alle ruimte voor goed ondernemerschap, gezonde groei en innovatie. Ondernemers hebben in Zevender alle vrijheid om een eigen functioneel bedrijfspand neer te zetten in een representatieve omgeving, met voldoende ruimte voor de bedrijfsactiviteiten. Het terrein is ruim opgezet met veel groen en water, centraal gelegen en goed bereikbaar per auto. Dat maakt Zevender nu en in de toekomst een duurzaam en aantrekkelijk bedrijventerrein waar ondernemers zich graag vestigen. Businesskavels Zevender is een ontwikkeling van de Ontwikkelcombinatie Thiendenland II-Zevender, een samenwerking tussen Bouwfonds Ontwikkeling, ASR Vastgoed en Riz Ontwikkeling.