Reacties

Dit vonden deelnemers van het symposium over duurzaam ondernemen op 8 mei jongstleden.

‘Leuke, boeiende bijeenkomst. Veel van geleerd. Bijvoorbeeld hoe belangrijk het is om te blijven innoveren. Dat is erg goed om zo nu en dan weer te horen. Zo blijft het hangen en ga je er iets mee doen. De presentatie over LED-verlichting maakte mij ervan bewust hoe vaak ik aan het eind van de dag bij ons nog zelf het licht uit moet doen.’ (Henk Verhoef, eigenaar Vonk & Verhoef Autoschadebedrijf in Stolwijk)

‘Boeiend om over verschillende mogelijkheden te horen. Al die praktische informatie vind ik erg handig; geeft me denkstof. Voor mij sprong de presentatie over innoveren eruit; een thema om meer tijd voor uit te trekken. Wat mij betreft, mag een volgend symposium langer duren.’ (Cees Post, eigenaar Elektro Service Schoonhoven)

‘Een geslaagd symposium! Mooi om te zien hoeveel kennis en kunde er rond duurzaam ondernemen in onze regio is. En geweldig hoe ondernemers dit zo soepel samen hebben georganiseerd om met elkaar kennis te delen. Dat laat zien hoeveel verbinding er in onze regio is. Mooi om vanmiddag te horen dat duurzaam ondernemen haalbaar en te overzien is, en dat je de extra investeringskosten redelijk snel kunt terugverdienen. Belangrijk nieuws voor ondernemers.’ (Femke Laméris, beleidsmedewerker Economische Zaken bij de gemeente Schoonhoven)